Hoofdpagina » Tips & Truc's » Scenery » Geluid op een Modelbaan

Scenery

Geluid op een Modelbaan

Landschappen van modelbanen zijn meestal prachtig om te zien maar bij veel banen is het wel heel stil. Breng je landschap tot leven met geluid fragmenten.  Laat de station omroeper zijn werk doen, boots het geluid van een werkplaats na, wat dacht je van regen en onweer geluiden, vogeltjes horen fluiten.  Dit kan op verschillende manieren. Een simpele manier voor omgevingsgeluiden af te spelen is de ouderwetse cassetterecorder, waar je verschillende geluiden achter en door elkaar zelf kunt opnemen en afspelen. Heb je een oude computer , deze is nog goed te gebruiken voor het afspelen van deze geluiden.

 

AVT Products introduceert betaalbare geluidsmodules die door de gebruiker zelf van geluid moeten worden voorzien. Zo vaak als je wilt. Het laden van het gewenste geluid in MP3-formaat vanaf een computer is uiterst eenvoudig. De modules zijn bedienbaar door een drukknop en/of DCC-signaal en worden geleverd compleet met drukknop, USB-kabel, netvoeding en speaker.

De serie 100 modules beperken zich tot 1 geluid per unit. Geluid dat door middel van instelknoppen naar keuze start/stop of continue afspeelbaar is en in volume regelbaar.

Het voordeel van deze module is dat je de speaker(s) kunt plaatsen  waar het geluid werkelijk vandaan behoort te komen

Verdere informatie over dit product  en het gebruik hiervan is te vinden de site van, AVTProducts